۱۱ فروردین ۱۴۰۰، ۱۲:۵۵

به دلیل وضعیت قرمز؛

بازدید از اماکن تاریخی ارومیه ممنوع شد

بازدید از اماکن تاریخی ارومیه ممنوع شد

ارومیه - با توجه به اعلام وضعیت قرمز کرونایی ارومیه بازدید از اماکن تاریخی این شهرستان شامل مسجد جامع، مدرسه ۲۲ بهمن، خانه انصاری و مدرسه هدایت تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی با توجه به تغییر وضعیت کرونایی ارومیه از نارنجی به قرمز، نظارت بر اماکن و تأسیسات گردشگری این شهرستان تشدید می‌شود و از پذیرش تورهای غیرمجاز گردشگری در این مکان‌های جلوگیری می‌شود.

همچنین لازم به ذکر است که بازدید از مکان‌های تاریخی ارومیه مانند مسجد جامع، مدرسه ۲۲ بهمن، خانه انصاری و مدرسه هدایت تا اطلاع ثانوی ممنوع بوده و تعطیلی موزه‌های استان نیز کما فی السابق ادامه دارد.

فعالیت اتوبوس گردشگری ارومیه به دلیل وضعیت قرمز کرونایی تعطیل شده و این اتوبوس هیچ گونه سفری در داخل شهر نخواهد داشت.

کاهش نیروهای این اداره‌کل و فعالیت آنها در ایام وضعیت قرمز کرونایی نیز طبق مصوبات ستاد ملی کرونا خواهد بود.

کد مطلب 5178587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha